Bilskrot går miste om Crown-Victoria

Ångesten för covid-19 har begränsat gemene mans entusiasm att investera några stålar på fordon. Idéer på nya bilar skjuts till framtiden. Men suget efter bättre kördugliga Crown-Victoria är skiljer sig från andra varor. Igenom Regeringens riktade beslut har bilkörningar ebbat ut hos de flesta familjerna.

Tack vare ökade fordonsskatter, bränslepriser och skatt på trängsel väljer flera att resa till sina jobb allmänna bussar. Familjens andra-bil har sålunda blivit överflödig och skrotats. Men rädslan för kollektivresor, på samma gång med regeringens uppmaningar har stjälpt tidigare miljömässiga och återhållsamma insikter. Nu har en besiktigad Crown-Victoria blivit ett av de mest eftertraktade ägodelen för en del familjer.

Crown-Victoria konkurrerar med kollektivtrafiken

Allmänna inrådan från Regeringen, som 2 meters distans och munskyddens lägre relevans, har ökat vanligt folks motsträvighet att resa allmänna bussar. Att riksdagens därtill rekommenderar allmänheten att köra bil förändrar inte misstron. Men alla av hushållet har inte tillgång till någon bil. Fördenskull är det mer centralt än allt annat att fixa fram ytterligare en äldre Crown-Victoria, så att alla familjemedlemmar kan åka på ett lugnt sätt. För referenserna i all ära, funktionera nog tvåmeters-riktlinjen för sittande människor. Men för personer i förflyttning på trånga områden gestaltas det mer som en utopi. På grund av detta bör köpandet av en andrabil prioriteras som nummer ett.

Uttjänta Crown-Victoria rullar vidare

Bättre kördugliga Crown-Victoria med stora växthusavgaser och usel trafiktrygghet kan i en del fall gälla som skrot.

Förutom att återvinna personbilen har de blivit tilltalande för den olagliga kriminaliteten för illegal export speciellt till Nigeria. Där är vinsten omkring elva gånger mer än liknande svenska priser. Och det har öppnats flertalet mindre verkstäder, som med lätta medel kan få rostiga trafikfarliga Crown-Victoria godkända igenom en bilbesiktning. Så kampen råder redan för familjefadern, som är på jakt efter en billig gammal andra-bil.

Bilskrot yrkar ofta med byte av strålkastare på Rover i Göteborg

Certifierade bilskrotar, som normalt kasserar personbilen för miljön, frestar fordonsinnehavare med stora ersättningar. Några klimatvänner har föredragit att överlämna fordonen här med god ansvarskänsla, igenom att stoppa vidare åkande skrota bilen Göteborg av miljöförsämring och lägre trafiktrygga fordon. Men genom rädslan att resa spårvagnar suget efter den gamla bilen höjt priserna. De kasserade personbilarna förblir antagligen på vägarna i många år framöver. Miljö och säkerhetsförfrågan är sekundärt av familjens säkerhet under beordrade resor. Så de här bra besiktigade Crown-Victoria säljs som aldrig förr. Ur natursynpunkt är det ett steg tillbaka otaliga decennier. Och frågan är essentiell. Kommer det förbli så här för jämnan?

Bilskrot tävlar om uttjänade Seat-Malaga

Bilskrot tävlar om uttjänade Seat-Malaga

Prisvärda kördugliga Seat-Malaga har nått en försäljningsframgång som aldrig tidigare avnjutit. Och det beror på den uppkomna situation med den dagens fruktade covid-19. Rädslan att åka allmänna bussar har inte ebbat ut genom myndigheterna råd.

Bilskrot tävlar om uttjänade Seat-Leon

Bilskrot tävlar om uttjänade Seat-Leon

Prisvärda kördugliga Seat-Leon har nått en försäljningstriumf som sällan tidigare upplevts. Detta beror på den uppkomna omständigheten med den pågående fruktade epidemin. Rädslan att resa kollektivt har inte ebbat ut via riksdagens rekommendationer.