Begagnade bildelar

Bästa bilskroten med självplock, 7 mil från Göteborg

Sjuntorps Biltjänst i Vänersborg är en bilskrot som säljer begagnade bildelar och där kan man plocka ner bildelarna själv om man vill. Eftersom man demonterar ner delarna själv är priset givetvis betydligt billigare än delarna man köper genom Bildelsbasen, Laga.se och Märkesdemo. Man kan givetvis få delarna demonterade. Företaget skrotar bilar, säljer begagnade bildelar och köper katalysatorer.

Ring 073-647 85 01 för att köpa begagnade bildelar

Skrota bilen & få bra betalt. Både vid hämtning och inlämning!

2 500 kr betalas ut i ersättning när vi hämtar skrotbilar i Göteborg. Gäller bil med original katalysator

Skrotbilen måste vara rullbar vid hämtning, komplett, stå lättillgängligt och ha original katalysator för att full ersättning ska kunna betalas ut. Det har ingen betydelse om bilen är trasig. Det viktiga är att alla delar så som t ex. motor, växellåda, original katalysator batteri mm är kvar i bilen.

Ring 031-94 37 60 för att boka hämtning!

4 000 kr betalt vid inlämning till Sjuntorps Biltjänst i Vänersborg!

Gäller kompletta bilar med original katalysator.

Kontaktuppgifter: Sjuntorp Biltjänst, Herman Kreftings gat. 5

462 56 Vänersborg, Tel 073-647 8501

Fynda begagnade bildelar på den stora bildelsmarknaden

Vi säljer inga reservdelar men över 200 av landets bilskrotar som skrotar bilar erbjuder försäljning av begagnade bildelar. I Sverige skrotar man c.a 250 000 bilar varje år. Det gör möjligheten stor att hitta billiga begagnade reservdelar till sin bil. Kan man inte hitta delen hos någon av dessa lär den inte finnas på en bilskrot i Göteborg heller. Bildemonteringarna är samlade i tre stora digitala försäljningsföretag. Bildelsbasen med över 150 anslutna bilskrotar, Laga.se med 70 och MärkesDemo.se med 25 medlemmar. På några minuter kan man söka igenom hela marknaden. Antalet av sökt bildel, säljare, artikelns körlängd och pris framgår på en översiktsmeny. Att jämföra priser kan verkligen löna sig, för dessa bruka variera. Det kan finnas dussintals bilskrotar med samma del i menyn.

Köp begagnade bildelar Göteborg

Hos Bildelsbasen, Laga och märkesdemo hittar man alla typer av begagnade bildelar som är billiga. Allt från små detaljer i motorn till helt kompletta motorer. Har man en äldre bil är det oftast en fördel rent ekonomiskt att köpa begagnat. Att köpa en ny del till en bil som kanske bara har några år kvar är slöseri med pengar.

Det är enkelt att söka begagnade bildelar digitalt

De tre online-företagens söksystem är i stort sett lika och enkla att följa. Bilmärke och årsmodell är kända och bara att klicka in. Är artikelnumret känt och ifyllt kommer slutmenyn med samtliga företag med adress och telefonnummer upp på menyn. Det går också att skriva in registreringsnumret på första sidan. Efter det följs en nedbrytning i grupper och navigering fram till artikelnivån. Ett exempel är en strömställare som ingår i elsystemet. Där följ naturligtvis sökningen i elsystemet. Har man kommit fel är det bara att gå upp några nivåer och välja annan lämplig grupp. När man hittar bildelen ser du den i menyn som ett artikelnummer skulle ha gjort. Ett plus finns i Lagas söksystem. En ruta med FRÅGA kommer upp på startsidan och i varje grupp. Klicka på rutan för att göra en förfrågan.

Genom att söka på de tre e-marknaderna är inventeringen klar, så det bara att välja och vraka mellan säljarna. Telefonnummer till företagen är angivet vilket ger möjlighet att ta kontakt med dem innan man beställer delen. Ring alltid företaget för att få en bekräftelse på att rätt artikel är vald innan köpet. Använder man begagnade reservdelar med Green parts garanti, vet man att kvalitén på komponenten är bra.