Sälja skrotbil – Vi köper & hämtar gratis

Sälj din skrotbil till Bilbärgning Gbg AB – Vi köper och hämtar bilen kostnadsfritt. Det blir en bra affär för både dig och oss och tillsammans sparar vi på jordens resurser och bidrar till en bättre värld. Vi samarbetar med en auktoriserad bilskrot och har själva ett tillstånd för bärgning av uttjänta fordon från Länsstyrelsen. Se till att skrota bilen i Göteborg på ett tryggt och lönsamt sätt.

Att sälja en skrotbil på ett bra och enkelt sätt kan vara en utmanande uppgift, men med rätt tillvägagångssätt kan det göras effektivt. Här är några steg att följa för att sälja din skrotbil på ett bra och enkelt sätt:

  1. Bestäm värdet på din bil: Innan du säljer din skrotbil bör du fastställa dess värde. Detta hjälper dig att sätta ett realistiskt pris och undvika att bli nedstämd av potentiella köpare. Du kan använda dig av bilpriser.se eller kvd.se för att få en uppskattning av din bils värde baserat på dess märke, modell, år och skick. Tänk på att skrotbilar vanligtvis är mindre värda än funktionella bilar.
  2. Samla in nödvändiga dokument: Du måste tillhandahålla några dokument till köparen för att slutföra försäljningen. Dessa dokument kan innehålla bilens titel, registrering och ägarbevis. Se till att du har alla nödvändiga dokument redo innan du lägger ut din bil till försäljning.
  3. Hitta en ansedd köpare: Leta efter en ansedd köpare som är specialiserad på att köpa skrotbilar. Du kan kolla online efter en bilskrot i Göteborg eller bärgningsfirma. Se till att läsa recensioner och kontrollera betyg för att säkerställa att köparen är pålitlig.
  4. Få flera erbjudanden: Nöj dig inte med det första erbjudandet du får. Få flera erbjudanden från olika köpare för att säkerställa att du får det bästa priset för din skrotbil. Du kan jämföra erbjudandena baserat på pris, avstånd och bekvämlighet.
  5. Förhandla om priset: När du har fått flera erbjudanden, förhandla priset med köparen. Var bestämd men rättvis i dina förhandlingar. Kom ihåg att priset på en skrotbil vanligtvis är lägre än en funktionell bil, så förvänta dig inte att få ett högt pris.
  6. Ordna med hämtning eller leverans: När ni kommit överens om priset, ordna med hämtning eller leverans av bilen. Vissa köpare kan erbjuda sig att hämta bilen gratis, medan andra kan ta ut en avgift. Se till att förtydliga detta innan du slutför försäljningen.
  7. Slutför försäljningen: För att slutföra försäljningen måste du överföra äganderätten till bilen till köparen. Detta innebär vanligtvis att man undertecknar ägarbytet och tillhandahåller en köpeskilling. Se till att bevara en kopia av dokumenten för dina arkiv.

Sammanfattningsvis, att sälja en skrotbil på ett bra och enkelt sätt kräver en del efterforskningar, förberedelser och förhandlingar. Genom att följa dessa steg kan du säkerställa att du får det bästa priset för din skrotbil och slutföra försäljningen effektivt.

Bilbärgning Gbg AB tömmer Göteborg på skrotbilar

Bilbärgning Gbg AB tömmer Göteborg på skrotbilar

Bilbärgning Gbg AB både hämtar kostnadsfritt och betalar för skrotbilar i Göteborg. Företaget betalar ut ersättning för kompletta skrotbilar som har original-katalysatorn kvar. Alla bilar från 1989 ska ha en katalysator och så länge inte den är bytt är det originalet. I skrivande stund är ersättningen 1 500 kr.

Andra inlägg